25 jaar specialist in het sprayen van Polyurethaan coating.

Uw partner in

polyurethaan

oplossingen

Group 3

Lage druk coaten

Polyurethaan coatings die worden aangebracht met een lage druk machine bieden bescherming tegen corrosie, slijtage en chemische beschadiging.

Fill 1

Hoge druk coaten

Een groot voordeel van sprayen met een hoge druk machine is dat de coating in dunne lagen aangebracht kan worden en een naadloze afwerking heeft.

Group 6

Polyurethaan gieten

Polyurethaan coating gieten wij handmatig en met een lage druk machine. Door de werkruimte te verwarmen, ontstaat er een hoge, constante kwaliteit.

Over ons bedrijf

Van Beveren levert als enige in de regio hoogwaardige PU oplossingen.

Bij Van Beveren gaan we graag een uitdaging aan. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die aan uw specifieke wensen voldoen. Met onze professionele aanpak en hoogwaardige materialen zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van polyurethaan coating.

We sprayen de polyurethaan coating met hoge- en lage drukmachines. Ook gieten we polyurethaan coating in mallen, zodat we uiteenlopende producten kunnen produceren. Omdat wij zelf de compound (polyurethaan coating) maken, kunnen we verschillende hardheden en RAL-kleuren toepassen.

PU-coatings die wij toepassen zijn:

(We werken met volgelaatsmaskers, zodat de dampen die vrijkomen tijdens het sprayen van PU-coating niet ingeademd worden. Daarbij hebben we afzuiginstallaties die de vrijgekomen dampen afzuigen. Producten die we met een hoge drukmachine sprayen worden in een afgesloten ruimte met afzuiging verwerkt).

Polyurethaan coating is uitermate geschikt voor toepassing binnen de volgende branches:

Waarom van Beveren

logo 2

Innovatief

PU gecoate isolatieslangen, T-stukken, brandstoftanks en verankeringstouwen zijn alleen bij ons te verkrijgen.

Kwaliteit -en servicegericht

Doordat we al meer dan 25 jaar ervaring hebben met het verwerken van polyurethaan coating kunnen we kwalitatief hoogwaardige producten leveren. We adviseren klanten over de beste toepassingen voor de bescherming van hun producten.

Persoonlijk contact

We houden de lijnen graag kort en geloven in een duurzame samenwerking door onze klanten nauw te betrekken bij het productieproces.

Maar we doen nog meer

Onze andere diensten en mogelijkheden

Design

Met onze polyurethaan coating maken we uw ontwerp niet alleen mooier, maar ook hufterproof en waterafstotend.

placeholder 1

Onze klanten

is plus
Eriks
logo DFB
Uw bedrijf ook hier?