Maak kennis met ons team

Over van Beveren

Maak kennis met ons

Van Beveren
Polyurethaan coating

Ontstaan van het bedrijf
VAN BEVEREN is een bedrijf dat in 1996 is opgericht door Jan van Beveren, een specialist op het gebied van isolatie en Polyurethaan coating. Hij bedacht de gecoate T-stukken en isolatieslangen voor de stadsverwarming. In 2007 is het bedrijf uitgebreid met de komst van Karsten Sluyter, een expert in kunststofbewerking en de verwerking van PU-coating.

Sinds 1 juli 2014 genieten Jan en Ria van Beveren van een welverdiend pensioen, maar het bedrijf blijft voortbestaan. Karsten Sluyter en Petra van Beveren hebben de leiding overgenomen en richten zich vooral op de verwerking van Polyurethaan coating.

Dankzij onze jarenlange kennis, ervaring en innovatieve inslag bieden wij kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. Wij zijn gevestigd in ‘s-Gravenpolder, waar wij ons inzetten om onze klanten te voorzien van de best mogelijke Polyurethaan oplossingen.
Bij VAN BEVEREN staan wij voor efficiëntie, kwaliteit en klanttevredenheid. Of het nu gaat om industriële toepassingen of kleine projecten, wij streven altijd naar de hoogste standaard en leveren het beste resultaat. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Missie
Onze missie is om continu Polyurethaan coatingdiensten van de beste kwaliteit te leveren met de beste service en expertise om aan de eisen van onze klanten te voldoen.

Visie
Onze visie is om de beste Nederlandse dienstverlener te zijn in hoogwaardige Polyurethaan bescherming met innovatie, kwaliteit en persoonlijke service. Wij streven naar duurzaamheid en willen onze klanten helpen bij het beschermen van hun producten. 

Dit doen we door:

Met onze innovatieve inslag en oplossingsgerichte werkwijze, kunnen we ons continue verbeteren.

USP’s

(PU gecoate isolatieslangen, T-stukken, brandstoftanks, verankeringstouwen zijn alleen bij ons te verkrijgen)

Doordat we al meer dan 25 jaar ervaring hebben met het verwerken van Polyurethaan coating kunnen we kwalitatief hoogwaardige producten leveren. We adviseren klanten over de beste toepassingen voor de bescherming van hun producten.